Uniekspel

Samen herinneringen maken

Unieke spellen

Hou je van speuren, wil je eens iets anders met je vrienden, familie of collega's doen? Denk dan eens aan een moorddiner of moordspel. Een die je zelf kunt organiseren op jouw eigen locatie, of dat nu thuis, op kantoor of in een restaurant is.

Een moorddiner voor 8-12 personen , een moordspel of mysterie voor groepen in verschillende thema's of een spel op maat.
 

 

 

 

Moorddiner Bloemenkoningin

Moorddiner Bloemenkoningin

Beschrijving Op de dag van het bloemencorso in Leersum staat de optocht op het punt te vertrekken, als Dahlia Distel, de bloemenkoningin, dood neervalt. Ze is vermoord! Maar wie heeft het gedaan? Er zijn meerdere verdachten en iedereen beschuldigt elkaar. Kom jij er achter wie werkelijk de dader is?

Type project Dit is een moorddiner voor 8 personen en kan uitgebreid worden naar 12 personen.

Mogelijkheden Dit spel is te boeken bij Molecaten Landgoed Ginkelduin en via deze site Uniekspel.nl. Meer info via menu -> Moorddiner.

Moordspel

Moordspel

Moordspel Bij een moordspel speel je in teams. Samen kraak je puzzels en los je de moord op. Per team is er minimaal een personage dat een hoofdverdachte speelt.

Type project Vanaf 20 personen.

Opdrachtgevers Bedrijven, sportverenigingen, trainingsbureaus, diverse particulieren voor o.a. verjaardag, familiefeesten. Te boeken via deze site. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Nieuws


Terug naar overzicht

19-09-2022

Puberfeest

Ze zijn te oud voor een kinderfeestje, maar willen toch graag met vrienden hun verjaardag vieren. Wat is leuk voor pubers en is niet kinderachtig, maar juist spannend en onderscheidend? Maar niet te duur? En zelf te regelen.

Al eens aan een moorddiner gedacht? Met 8 tot 12 vrienden, aan tafel, speel je rond de 3 gangen van het zelfgemaakte diner, een moordspel. Iedereen heeft een rol. Kijk voor meer informatie bij moorddiner op deze site. Of vraag meer informatie aan via het contactformulier!Terug naar overzicht


 

 

 

 

 

Privacy en disclaimer 

E-mail