Uniekspel

Samen herinneringen maken

Moorddiner

Een moorddiner is een rollenspel voor ongeveer 8 tot 12 personen. Je speelt het spel in drie rondes, rond de drie gangen van het diner . De deelnemers komen verkleed als hun personage. Elke ronde krijgen zij nieuwe informatie, die zij uit kunnen wisselen, om zo tot de oplossing van de moord te komen. Wie is de moordenaar, wellicht ben je het zelf wel?  


Wie vermoordde de bloemenkoningin?

Op de dag van het bloemencorso in Leersum staat de optocht op het punt te vertrekken, als Dahlia Distel, de bloemenkoningin, dood neervalt. Ze is vermoord!         

Maar wie heeft het gedaan? Er zijn meerdere verdachten en iedereen beschuldigt elkaar. Kom jij er achter wie werkelijk de dader is?

Dit is een moorddiner voor 8 personen en kan uitgebreid worden naar 12 personen.

Wilt u zelf uw moorddiner organiseren? Bestel dan de pdf. 

 

Zelf organiseren?

Bestel dan hier de pdf :            

Een digitaal bestand (PDF) met een volledig script met rollenkaarten voor alle deelnemers. En instructie en speciale kaarten. Je speelt het spel in drie rondes, rond de drie gangen van het diner. De deelnemers komen verkleed als hun personage. Elke ronde krijgen zij nieuwe informatie, die zij uit kunnen wisselen, om zo tot de oplossing van de moord te komen. Wie is de moordenaar, wellicht ben je het zelf wel?Flyer Moorddiner 'Wie vermoordde de bloemenkoningin?'
A5Bloemenkoningin_DEF_print.pdf (704.16KB)
Flyer Moorddiner 'Wie vermoordde de bloemenkoningin?'
A5Bloemenkoningin_DEF_print.pdf (704.16KB)
E-mail