Uniekspel

Samen herinneringen maken

Unieke spellen

Hou je van speuren, wil je eens iets anders met je vrienden, familie of collega's doen? Denk dan eens aan een moorddiner of moordspel. Een die je zelf kunt organiseren op jouw eigen locatie, of dat nu thuis, op kantoor of in een restaurant is.

Een moorddiner voor 8-12 personen , een moordspel of mysterie voor groepen in verschillende thema's of een spel op maat.
 

 

 

 

Moorddiner Bloemenkoningin

Moorddiner Bloemenkoningin

Beschrijving Op de dag van het bloemencorso in Leersum staat de optocht op het punt te vertrekken, als Dahlia Distel, de bloemenkoningin, dood neervalt. Ze is vermoord! Maar wie heeft het gedaan? Er zijn meerdere verdachten en iedereen beschuldigt elkaar. Kom jij er achter wie werkelijk de dader is?

Type project Dit is een moorddiner voor 8 personen en kan uitgebreid worden naar 12 personen.

Mogelijkheden Dit spel is te boeken bij Molecaten Landgoed Ginkelduin en via deze site Uniekspel.nl. Meer info via menu -> Moorddiner.

Moordspel

Moordspel

Moordspel Bij een moordspel speel je in teams. Samen kraak je puzzels en los je de moord op. Per team is er minimaal een personage dat een hoofdverdachte speelt.

Type project Vanaf 20 personen.

Opdrachtgevers Bedrijven, sportverenigingen, trainingsbureaus, diverse particulieren voor o.a. verjaardag, familiefeesten. Te boeken via deze site. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Nieuws


Terug naar overzicht

24-10-2016

Wat eet je tijdens een moorddiner?

Als mensen zelf een moorddiner organiseren, vragen ze ons weleens om tips. Want zo'n moordspel draait om de drie gangen van het diner.

Bij het moorddiner 'Wie vermoordde de Bloemenkoningin?' is het natuurlijk heel leuk om met bloemen te werken. Zo kan je een soep maken, bijvoorbeeld een heldere bouillon met daarin een aantal eetbare bloemen.

Waar kan ik die verkrijgen, vraag je je af? Bij de website bloombites.nl kan je heel gemakkelijk allerlei eetbare bloemen bestellen. Die kan je dus verwerken in een soep, maar ook in een salade etc.

De tafel mooi aankleden met wat bloemblaadjes en een vaas met bloemen en het beeld is compleet!

Wil je ook nog wat spanning toevoegen? Dan kan je altijd gaan voor de tomatensoep met daarin drijvend (nep) ogen of andere tot de verbeelding sprekende items. Gegarandeerde hilarische reacties van je gasten!

Veel plezier en eet smakelijk!

 pan2.JPG


Terug naar overzicht


 

 

 

 

 

Privacy en disclaimer 

E-mail