Uniekspel

Samen herinneringen maken

Unieke spellen

Hou je van speuren, wil je eens iets anders met je vrienden, familie of collega's doen? Denk dan eens aan een moorddiner of moordspel. Een die je zelf kunt organiseren op jouw eigen locatie, of dat nu thuis, op kantoor of in een restaurant is.

Een moorddiner voor 8-12 personen , een moordspel of mysterie voor groepen in verschillende thema's of een spel op maat.
 

 

 

 

Moorddiner Bloemenkoningin
Moordspel
Maatwerk

Nieuws


Terug naar overzicht

24-10-2016

Wat eet je tijdens een moorddiner?

Als mensen zelf een moorddiner organiseren, vragen ze ons weleens om tips. Want zo'n moordspel draait om de drie gangen van het diner.

Bij het moorddiner 'Wie vermoordde de Bloemenkoningin?' is het natuurlijk heel leuk om met bloemen te werken. Zo kan je een soep maken, bijvoorbeeld een heldere bouillon met daarin een aantal eetbare bloemen.

Waar kan ik die verkrijgen, vraag je je af? Bij de website bloombites.nl kan je heel gemakkelijk allerlei eetbare bloemen bestellen. Die kan je dus verwerken in een soep, maar ook in een salade etc.

De tafel mooi aankleden met wat bloemblaadjes en een vaas met bloemen en het beeld is compleet!

Wil je ook nog wat spanning toevoegen? Dan kan je altijd gaan voor de tomatensoep met daarin drijvend (nep) ogen of andere tot de verbeelding sprekende items. Gegarandeerde hilarische reacties van je gasten!

Veel plezier en eet smakelijk!

 pan2.JPG


Terug naar overzicht


 

 

 

 

 

Privacy en disclaimer 

E-mail