Uniekspel

Samen herinneringen maken

Moorddiner

Een moorddiner is een rollenspel voor ongeveer 8 tot 12 personen. Je speelt het spel in drie rondes, rond de drie gangen van het diner . De deelnemers komen verkleed als hun personage. Elke ronde krijgen zij nieuwe informatie, die zij uit kunnen wisselen, om zo tot de oplossing van de moord te komen. Wie is de moordenaar, wellicht ben je het zelf wel?  


Wie vermoordde de bloemenkoningin?

Op de dag van het bloemencorso in Leersum staat de optocht op het punt te vertrekken, als Dahlia Distel, de bloemenkoningin, dood neervalt. Ze is vermoord!         

Maar wie heeft het gedaan? Er zijn meerdere verdachten en iedereen beschuldigt elkaar. Kom jij er achter wie werkelijk de dader is?

Dit is een moorddiner voor 8 personen en kan uitgebreid worden naar 12 personen.

Wilt u zelf uw moorddiner organiseren? Bestel dan de pdf of het luxe pakket. Zelf organiseren?

Bestel dan hier de pdf :            

Een digitaal bestand (PDF) met een volledig script met rollenkaarten voor alle deelnemers. En instructie en speciale kaarten. Je speelt het spel in drie rondes, rond de drie gangen van het diner. De deelnemers komen verkleed als hun personage. Elke ronde krijgen zij nieuwe informatie, die zij uit kunnen wisselen, om zo tot de oplossing van de moord te komen. Wie is de moordenaar, wellicht ben je het zelf wel?


Of het luxe pakket:  

Het luxe pakket is het volledige script zoals hierboven beschreven, gebonden in een A5 boekje en daarnaast de rollenkaarten en speciale kaarten op A5. Dan hoef je alles niet zelf te printen, maar ontvang je het klaar voor gebruik. Dit pakket wordt bij je thuisbezorgd via PostNL. Houdt bij de datum van bestelling dus rekening met de levertijd. 

Flyer Moorddiner 'Wie vermoordde de bloemenkoningin?'
A5Bloemenkoningin_DEF_print.pdf (704.16KB)
Flyer Moorddiner 'Wie vermoordde de bloemenkoningin?'
A5Bloemenkoningin_DEF_print.pdf (704.16KB)
E-mail