Uniekspel

Samen herinneringen maken

Unieke spellen

Hou je van speuren, wil je eens iets anders met je vrienden, familie of collega's doen? Denk dan eens aan een moorddiner of moordspel. Een die je zelf kunt organiseren op jouw eigen locatie, of dat nu thuis, op kantoor of in een restaurant is.

Een moorddiner voor 8-12 personen , een moordspel of mysterie voor groepen in verschillende thema's of een spel op maat.
 

 

 

 

Moorddiner Bloemenkoningin
Moordspel
Maatwerk

Nieuws


Terug naar overzicht

19-05-2016

Team-uitje werkt lang door

Team-uitjes weggegooid geld? Nee hoor, zegt een Vlaams-Nederlands psychologenduo.
Onderzoek leerde hun dat mensen die dingen samen met collega’s ondernemen, zich meer met de groep gaan identificeren en daardoor meer vanuit het groepsbelang gaan handelen. Je best doen voor de groep blijkt bovendien statusverhogend te werken, waardoor mensen nóg meer geneigd zijn zich in te spannen voor het groepsbelang. Zo kan een gezamenlijk uitje een hele opwaartse spiraal in gang zetten.
Nog een mooie onderzoeksuitkomst: goed liggen in de groep motiveert werknemers meer dan de waardering die ze krijgen voor hun individuele prestaties.
The perceived value of team players, European Journal of Work and Organizational Psychology, februari 2016 (bron: Psychologie Magazine)

Dus wacht niet langer en boek nu een origineel uitje bij Uniekspel.nl!Terug naar overzicht


 

 

 

 

 

Privacy en disclaimer 

E-mail